(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Babiččiny rohlíčky

Potřebné ingredience
24 dkg hl. mouka***20 dkg másla***12 dkg cukr moučka***14 dkg ořechů***1 žloutek
Postup přípravy
Vše klasicky zpracujeme dohromady,uhňácáme hroudu a necháme uležet,možno i do druhého dne,poté si odkrajujeme kousky a děláme rohlíčky,dáváme na nevymazaný plech a pečeme kolem teploty 150 až začnou zlátnout,poté teplé obalujeme v moučkovém cukru promíchaným s vanilkovým.Jsou slaďounké a rozplývající se na jazýčku!Dobrou chuť!!!

tak tady je ta zpracovaná hrouda ze všech surovin .o)

a tady umělecký výkon před pečením....

no a konečná obalování upečených teplých rohlíčků v cukříku....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Martis
(upraveno)
16. 12. 2006, 8:05
Zapoměla jsem popřát krásný svátky a hodně
-ještě jednou moc děkuji
Martina a klucíí






nahlásit

hozule
(upraveno)
16. 12. 2006, 8:46
@Martis
No jeje,já taky!!!!
Krásné a spokojené svátky vánoční,hojnost,hodně
a do nového roku jen to nejlepší
!!!!



nahlásit

Martis
(upraveno)
15. 12. 2006, 22:30
Pavlí - dnes jsem udělala vaše rohlíčky a jsou super
.Naše jsem nemohla najít,tak jsem jukla sem na stránky a udělala jsem moc dobře.
.Děkuji vám Martina a klucíííí




nahlásit

hozule
(upraveno)
15. 12. 2006, 23:02
@Martis
Marti,tak to jsem moc ráda,že se povedly a šmakují
,budu ty pochvaly muset předat babičce



nahlásit

cicmoši
(upraveno)
13. 12. 2006, 21:55
Rohlíčky sú výborné...........
krehučké, jemňučké.. určite si recepet poznačím na stálo a hlavne neroztiekly sa.......
díky za tip




nahlásit

hozule
(upraveno)
13. 12. 2006, 22:01
@cicmoši
Katarínko,tak to jsem moc ráda
,hlavně že šmakujú
,jo babičkovské je nešizené



nahlásit

cicmoši
(upraveno)
12. 12. 2006, 18:00
a nemá tam byť hera? prosím vás neroztečú sa? a kolko je minimálna doba rozležania sa?.....ja mám totiž šťastie važdy sa mi rohlíčky rozečú........
nahlásit

hozule
(upraveno)
12. 12. 2006, 20:15
@cicmoši
Katarínko,nene má tam být právě máslíčko,aby byly ty pravé babičkovské a rozplývaly se
,já těsto udělám jeden den a přes noc nechám v ledničce,musí se pozvolna-nejvýš 150,jsou moc dobré,jednou se mi taky trochu roztekly,ale to bývá spíše moukou


nahlásit

sverunka
(upraveno)
12. 12. 2006, 17:34
Tééda,to je fakt uměl.výkon,ty moje nudle jsou ostuda
nahlásit

hozule
(upraveno)
12. 12. 2006, 20:16
@sverunka
Veri,moc děkuji,ale bych to tak růžově neviděla
,cukřík nedostatky zamaskuje


nahlásit